Hyr bostad på Panorama Resort

Vill du hyra bostad på  Panorama Resort?... Panorama Resort ligger i Chakphong i södra Thailand, ca 29 km från staden Rayong och ca 9 km från närmsta staden Ban Phe. Mitt i mot Koh Samet


Det område som  Panorama Resort ligger i är relativt nytt, men har under de senaste 4-5 åren utvecklats. I närheten av området finns

både restaurang och en liten affär. 

Det finns nästan helt orörda stränder med oerhört vacker natur, det är nära till Bangkok och har det bästa klimatet i Thailand som bara väntar på dig.

Panorama Resort ligger på gångavstånd (ca 350 m) till stranden Chakpong Beach, som är ca 7 km lång. Kontakta oss

Skicka förfrågan till thaipanorama@hotmail.com

Bostäderna

Bostäderna är moderna och mycket välplanerade och består av 2 alternativt 3 sovrum med tillhörande badrum med toalett och dusch, beroende på vilken storlek du hyr.

De större villorna lämpar sig mycket bra för större familjer eller större sällskap eftersom alla sovrum har tillgång till eget badrum med dusch och wc. 


De mindre är perfekta för de mindre familjer. Bostäderna har AC i alla rum, vardagsrum kombinerat med skandinaviskt modernt kök och matplats. Alla villor och parhus är smakfullt inredda med mycket hög standard och är fullt utrustade med porslin och allt annat som kan tänkas behövas för Er vistelse. Alla bostäder är absolut rök- och husdjursfria (inomhus)


Området

Alla villor och parhus har stora terrasser med härliga utemöbler, där man kan sitta och njuta
av den härliga atmosfären och den vackra trädgården omkring husen. Området har stor pool på 20 x 10 m och många härliga solsängar, parasoll och utedusch.

Hyrespriser

Det är olika hyrespriser beroende på vilken storleken det är på bostaden och vilken säsong du hyr. Området erbjuder upphämtning från flygplatsen, mot betalning, till Panorama Resort med bil eller buss. Hyrespriset inkluderar inte elförbrukning och städning under Er vistelse. Slutstädning är obligatorisk.

Pris fra 2500 kr veckan

Praktisk information

Checka in: Från klockan 15,00 pm
Checka ut: Senast klockan 12,00 am

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen till Norden Property Co Ltd. Lämna gärna en kommentar.